Eva Jinek, najaar 2017
Foto van Eva Jinek

Eva wordt door Opzij uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw in de media

Maandblad Opzij publiceert elk jaar een top 100 van invloedrijke vrouwen. Eva is volgens het tijdschrift de meest invloedrijke vrouw in de media. En daar is ze héél blij mee!

Eva Jinek, najaar 2017
Eva Jinek, najaar 2017Pim van Boesschoten

“Er zijn Eva - terecht - al heel wat superlatieven ten deel gevallen als het om haar programma gaat”, aldus hoofdredacteur Marianne Verhoeven. “Het is heel knap hoe ze de moeiteloos snelle afwisseling weet te maken in haar programma. Ze gaat van inhoudelijk en scherp naar warm en met humor. En dat elke avond weer.”

Feminisme 4.0

Wat de redactie ook opviel, is dat Eva ondanks alle druk van een dagelijkse talkshow en haar ambitie, haar zwangerschap niet als bijzonder wilde zien. Ze presenteerde het als een fact of life. “Dat past bij hoe wij vinden dat feminisme 4.0 in elkaar steekt”, aldus de hoofdredacteur van Opzij. “We zien uit naar 1 januari als ze weer begint.”

Eva's reactie

Eva: "Ik voel me enorm vereerd dat ik door Opzij ben benoemd tot meest invloedrijke vrouw in de media. Ik gooi mijn ziel en zaligheid in de talkshow en daarom is het extra bijzonder dat juist dit onderdeel van mijn werk zo wordt gewaardeerd."

Bron: 
Opzij