Foto van Eva Jinek

Eva Jinek online wint een Dutch Interactive Award!

Vijf maanden geleden bestond evajinek.nl niet en nu al hebben we een Dutch Interactive Award gewonnen! Ik ben immens trots op het team dat dit voor elkaar heeft gekregen.

De Dutch Interactive Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor ‘het allerbeste interactieve werk dat gemaakt is in Nederland’. Evajinek.nl won een zilveren Dutch Interactive Award in de categorie content. Daar zijn we erg trots op en dit heeft Eva erover te zeggen:

Helemaal Eva

“Van mens van vlees en bloed tot een online journalistieke platform: ik had geen idee hoe dat in de praktijk uit zou pakken en vooral of het allemaal wel echt ‘Eva’ zou blijven maar dat is het helemaal. Content, look & feel: alles valt samen op een manier die bij mij past en vooral waarmee wij – mijn team en ik – al onze journalistieke passies en kernwaarden kunnen verenigen. In geschreven content, videomateriaal van mijn documentaires, foto’s, mijn uitzendingen, werkelijk alles.”

“Dat we na vijf maanden al zo’n prijs mogen winnen zie ik als een bevestiging van het feit dat we op de juiste weg zitten. Ik ben heel trots op wat LimoenGroen, Greenberry, Egotribe en mijn redacteuren voor elkaar hebben gekregen en ik kan niet wachten om dit alles uit te bouwen in de toekomst. Want dat is het: de toekomst.”

Op naar het volgende seizoen!

Het juryrapport is hier te lezen voor wie geïnteresseerd is.
Heel erg bedankt aan alle trouwe volgers en op naar een nieuw seizoen Jinek, waar wij jullie elke dag mooie, verrassende en nieuwe artikelen gaan aanbieden.