Jinek 8 september 2013

Vanaf zondag 8 september is Eva Jinek te zien bij de KRO-NCRV (17.00 uur, Nederland 2) met haar nieuwe talkshow Jinek. Deze talkshow wordt live uitgezonden vanuit Hotel Arena in Amsterdam. Jinek is een talkshow, gericht op de week die gaat komen. De gasten van de eerste uitzending zijn Arabist Maurits Berger, zwemkampioen Marleen Veldhuis, CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma en actrice Anna Drijver.

Maandag 9 september debatteert het Amerikaanse congres over de aanval op Syrië. Arabist Maurits Berger schuift in de eerste live uitzending van Jinek aan om te praten over deze kwestie en geeft zijn kritische mening.

Zwemkampioen Marleen Veldhuis neemt samen met ALS-patiënt Bernard Mueller plaats in de studio. Aanstaande zondag zwemmen zij mee voor het goede doel ALS met de Amsterdam City Swim.

Ook CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma is aanwezig en kijkt vooruit op Prinsjesdag. En, Anna Drijver over haar rol in de nieuwe Nederlandse romantische komedie, Smoorverliefd, die aanstaande donderdag in première gaat.

Fragmenten uit deze uitzending

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.